Gegrilde zwaardvis met Choronsaus
- Vis & Zeevruchten
- Barbecue, Klassieke gerechten en hoofdelementen
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 2 kg zwaardvisfilet
- 100 g tomatenpuree
- MISO BOUILLON
- 100 g BBQ SEAFOOD RUB
- 1 kg BEARNAISESAUS
Preparation
- Borstel de zwaardvis met de MISO BOUILLON en gaar op de BBQ.
- Breng op smaak met de BBQ SEAFOOD RUB, beide zijden en bak verder tot gewenste bakwijze. Laat de vis kort rusten.
- Warm de BEARNAISESAUS op meng er de tomatepuree onder, presenteer de vis op bord, werk af met geroosterde groenten en saus.
Breng de BEARNAISESAUS op smaak met een vleugje witte wijn, witbier, saké, enz… Ook toevoegen van bv graanmosterd, pickles, chutney, kan je een leuke variatie geven aan je gerechten.
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes