Gegrilde Steak Met Bearnaise En Tomaatjes
- Klassieke gerechten en hoofdelementen
- Rundvlees
Our products for the recipe
Ingredients
- 1 kg lekkere malse steaks
- 500 g kerstomaten
- 20 g APOLLO PROFESSIONAL KRUIDENRUB BARBECUE-GRILL
- 15 g APOLLO PROFESSIONAL SALTWELL ZOUT
- 15 g APOLLO PROFESSIONAL BEARNAISESAUS
- 20 g APOLLO PROFESSIONAL ITALIAANSE KRUIDEN
- 5 g APOLLO PROFESSIONAL PEPPER & SALT MIX
Preparation
1. Kruid de steak met de KRUIDENRUB BARBECUE-GRILL en SALTWELL ZOUT.
2. Gril deze op een hete grill of oven.
3. Plaats de kerstomaten ondertussen in een hete oven, gekruid met wat olijfolie en de ITALIAANSE KRUIDEN.
4. Warm ondertussen de BEARNAISESAUS op.
5. Presenteer op een mooi bord of plank, serveer met vers gebakken frietjes of wedges.
Tip: Werk de BEARNAISESAUS met wat tomatenpuree op tot choronsaus, super lekker bij rood gegrild vlees.
Vermelde informatie met betrekking tot allergenen is alleen van toepassing op kruiden, specerijen en andere producten van Apollo. Onze recepten worden louter gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.