Over Apollo

Smaakmaker voor professionele keuken

Een chef werkt alleen met de allerbeste ingrediënten – en terecht. Of het nu gaat om een horecazaak, cateringbedrijf of grootkeuken: Apollo is dé partner voor alle culinaire hulpmiddelen zoals kruiden, specerijen, sauzen, bouillons en andere smaakmakers die chefs in staat stellen nieuwe creaties te ontwikkelen.

Add a pinch of...

Add a pinch of... is een universele uitspraak binnen de Foodservice. ‘Het vleugje’ karakter met Apollo laat alle ruimte voor culinaire creativiteit: 

A pinch of Apollo Essential is vanaf september 2021 dé verrassing in elke keuken. Vernieuwde convenience met intense en complexe smaaktoetsen die elke chef naar een hoger niveau tilt.

A pinch of Apollo Professional staat garant voor onmisbare grondstoffen wat resulteert in een brede waaier aan culinaire hulpmiddelen voor elke chef.

A pinch of Apollo Functional verhoogt de efficiëntie in gebruiksgemak, verpakt in grote verpakkingen en sterk gefocust op rendement.

Mee met de laatste trends

De culinaire wereld staat niet stil. Verwachtingen rond de smaak, functionaliteit en voedingswaarde van producten swingen de pan uit. We volgen de consumententrends en marktevoluties op de voet en integreren ze in vernieuwende, hoogwaardige ingrediënten die op alle vlakken excelleren. We bieden kwaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid met onze totaaloplossingen en service en ondersteuning op maat via onze eigen foodservice-chefs.

Efficiënte dienstverlening

Onze chefs, wetenschappers, ingenieurs en technologen hebben een ontembare passie voor lekker eten. We hebben directe toegang tot de meest kwalitatieve ingrediënten via ons moederbedrijf Solina, dat wereldwijd grondstoffen aankoopt. Met onze eigen uitgebreide, ervaren R&D-afdeling en verschillende productiesites in België en Nederland scherpen we onze efficiënte dienstverlening aan.

Ervaring in overvloed

Apollo is een foodservice-merk van de Solina-groep, een Europese voortrekker in de voedingssector. Als lid van deze groep kunnen we terugvallen op de ervaring en expertise van meer dan 2.200 foodprofessionals.