
Ingredients
- 6,5 l water
- 1 kg asperges in fijne stukjes gesneden, eventueel blik of diepvries
- 4 dl culinaire room
- 1,4 l warm water
- 650 g ASPERGE CREMESOEP
- 50 g MISO BOUILLON
Preparation
Preparing duration : 15 min
- Het water aan de kook brengen en de MISO BOUILLON toevoegen, gebruik ook het sap van de asperges.
- Los de ASPERGE CREMESOEP op in het warm water en voeg toe aan de massa water.
- Breng aan de kook en laat minimum 3 minuten doorkoken.
- Voeg de stukken asperge toe, samen met de room.
- Eventueel een weinig peterselie of kervel toevoegen voor de garnituur.
- Koel vlug terug.
Tip: ook groene asperges zijn een leuke garnituur.
Voeg eventueel andere garnituren toe voor een leuke variatie: garnalen, fijn gesnipperde gerookte zalm(paling, forel, enz...)
Vermelde informatie met betrekking tot allergenen is alleen van toepassing op kruiden, specerijen en andere producten van Apollo. Onze recepten worden louter gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.