THE APOLLO ULTIMATE STEAK SANDWICH
- Rundvlees
- Barbecue, Klassieke gerechten en hoofdelementen
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 1,5 kg rundsvlees (vb. bavette, rib-eye, diamanthaas...)
- 100 g olijfolie
- 100 g rucola
- 10 st ovale broodjes
- 100 g APOLLO PROFESSIONAL BBQ BEEF RUB
- 2 dl APOLLO PROFESSIONAL HONING MOSTERDSAUS
- 2 dl APOLLO PROFESSIONAL TOMATENCHUTNEY SAUS
- 2 el APOLLO PROFESSIONAL BOURGUIGNONNE KRUIDENMELANGE
Preparation
- Wrijf ruim van te voren, minimaal 1 uur het vlees in met de BBQ BEEF RUB en wat olijfolie, laat marineren op kamertemperatuur.
- Bereid de barbecue of grill voor op direct grillen, max. 200°C. Grill het vlees even aan en laat het op lagere temperatuur (160°C) grillen het tot een kerntemperatuur van 52°C heeft Laat het vlees rusten op een warme plek.
- Snijd de ciabattabroodjes open, besprenkel zet met olijfolie en bestrooi ze lichtjes met de BOURGUIGNONNE KRUIDENMELANGE. Rooster deze op de grill mooi bruin, besmeer de bodem ruim met de HONING MOSTERDSAUS. Doe daar vervolgens wat rucola op.
- Snijd het vlees in dunne plakken, let op de draad van het vlees, snij dwars op de draad en bedek hier het broodje mee
- Voeg nog wat HONING MOSTERDSAUS, de TOMATENCHUTNEY SAUS en wat rucola toe.
TIP: Wil je kaas gebruiken leg dan wat dunne plakjes op het vlees. Leg het bovenste gedeelte van het broodje erop en druk iets aan.
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes