Burger met rode gepekelde ui en BBQ saus
- Rundvlees
- Broodjes, Hamburgers, Hoofdgerechten
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 1 kg Gemalen rundsvlees
- 50 g BBQ BEEF RUB APOLLO PROFESSIONAL
- 10 st Burger buns
- 10 st Smeltkaas
- 400 g GEPEKELDE UI APOLLO ESSENTIAL
- 1 st komkommer in fijne schijven
- 500 g HONING MOSTERD SAUS APOLLO PROFESSIONAL
- 200 g Notensla
- 300 g CHIPOTLE BBQ SAUS APOLLO PROFESSIONAL
- 250 g MARTINO TOPPING SAUS APOLLO PROFESSIONAL
Preparation
1. Maak de hamburgers: meng het gemalen vlees met de BBQ BEEF RUB en 150 g van de CHIPOTLE BBQ SAUS. Vorm naar de gewenste vorm.
2. Snijd de komkommer in fijne schijfjes en marineer in de HONINGMOSTERD SAUS. Zet deze opzij (Je kan de saus meerdere malen gebruiken om de
komkommer te marineren) in de koeling.
3. Bak de burger, leg er de kaas op zodat deze al wat warmte krijt en toast de gekozen bun.
4. Stel de burger samen: beleg de onderkant van de bun met de Martino topping saus. Plaats het vlees en de kaas hierop. Breng op smaak met de bbq chipotle saus. Leg er een laag gepekelde uien op, Laat de komkommer even uitlekken en leg een paar schijven op de burger. Leg het brooddeksel erop en presenteer.
ADVICE/TIPS Breng variatie met andere smaken en sauzen uit ons gamma.