Ingrediënten
10 Personen
- 40 st scampi gepeld
- 10 st satespiezen
- 2 st limoenen, in fijne schijfjes
- 2 st puntpaprika rood, in grove brunoise
- MISO BOUILLON
- BBQ SEAFOOD RUB
Bereiding
Bereidingstijd : 10 min
Voorbereidingstijd: 10 min
- Maak de spiezen, wissel af met scampi, limoen en puntpaprika.
- Borstel ze in met de MISO BOUILLON, kruid met de BBQ SEAFOOD RUB.
- Bak ze kort op de BBQ of grill.
Liever een pikante scampi? Breng op smaak met de PIRI PIRI MELANGE. Oosters smaakje? Borstel de GROENTEBOUILLON op de scampi en werk af met de JAPANSE KRUIDENMELANGE
De vermelde informatie betreffende allergenen is enkel van toepassing op de KRUIDEN EN ANDERE APOLLO-INGREDIËNTEN. Onze recepten zijn informatief en niet bindend.