Ingrediënten
- 6,5 l water
- 1 kg asperges in fijne stukjes gesneden, eventueel blik of diepvries
- 4 dl culinaire room
- 1,4 l warm water
- 650 g ASPERGE CREMESOEP
- 50 g MISO BOUILLON
Bereiding
Voorbereidingstijd: 15 min
- Het water aan de kook brengen en de MISO BOUILLON toevoegen, gebruik ook het sap van de asperges.
- Los de ASPERGE CREMESOEP op in het warm water en voeg toe aan de massa water.
- Breng aan de kook en laat minimum 3 minuten doorkoken.
- Voeg de stukken asperge toe, samen met de room.
- Eventueel een weinig peterselie of kervel toevoegen voor de garnituur.
- Koel vlug terug.
Tip: ook groene asperges zijn een leuke garnituur.
Voeg eventueel andere garnituren toe voor een leuke variatie: garnalen, fijn gesnipperde gerookte zalm(paling, forel, enz...)
De vermelde informatie betreffende allergenen is enkel van toepassing op de KRUIDEN EN ANDERE APOLLO-INGREDIËNTEN. Onze recepten zijn informatief en niet bindend.