Gegrilde asperges met Hollandaisesaus

Gegrilde asperges met Hollandaisesaus

  • Aardappelen & groenten
  • Barbecue
  • Bijgerechten
  • Vegetarisch

Ingrediënten

10 Personen

  • 50 st asperges (geschild)
  • MISO BOUILLON
  • 50 g ZEEZOUT GROF
  • 50 g PEPER STEAK ZWART
  • HOLLANDAISESAUS

Bereiding

Bereidingstijd : 15 min

Voorbereidingstijd: 10 min

  1. Borstel de asperges met de MISO BOUILLON en gaar ze op de BBQ.
  2. Breng op smaak met ZEEZOUT GROF en PEPER STEAK ZWART, warm de HOLLANDAISESAUS op. Presenteer de asperges met de saus.

Breng de HOLLANDAISESAUS op smaak met een vleugje witte wijn, witbier, saké, ens... Ook toevoegen van bv graanmosterd, pickles, chutney, kan je een leuke variatie geven aan je gerechten.