Gestoofde Peer In Karamel Met Vanille Ijs
- Desserts
- Vegetarisch
Onze producten
Ingrediënten
10 Personen
- 5 stevige handperen, stijl Conference
- 150 g hoeveboter
- 150 g bruine suiker
- 200 ml room 40%
- 500 ml vanille ijs
- 150 g APOLLO ESSENTIAL MISO BOUILLON
- 20 g APOLLO PROFESSIONAL SESAMZAAD GEPELD
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 170°C.
- Smelt de boter in een pan op laag vuur, Roer de suiker eronder en laat karameliseren.
- Roer de room en MISO BOUILLON onder, breng opnieuw aan de kook en emulgeer.
- Vul een ovenschaal met de geschilde en gehalveerde peren, giet er de karamel over.
- Bak 10 à 15 minuten in de oven, draai ze om en bak nog eens een zelfde tijd.
- Serveer een halve peer per persoon met vanille ijs.
De vermelde informatie betreffende allergenen is enkel van toepassing op de KRUIDEN EN ANDERE APOLLO-INGREDIËNTEN. Onze recepten zijn informatief en niet bindend.