Heilbot Met Miso
- Hoofdgerechten
- Vis & Zeevruchten
Onze producten
Ingrediënten
10 Personen
- 1 kg heilbotfilets
- 100 g APOLLO ESSENTIAL GROENTEBOUILLON
- 50 g APOLLO ESSENTIAL MISO BOUILLON
- 20 g APOLLO PROFESSIONAL JAPANSE KRUIDENMELANGE
Bereiding
- Meng de MISO BOUILLON en GROENTEBOUILLON.
- Wrijf de visfilets in met deze mengeling en laat 30 minuten marineren.
- Bak of grill de Heilbotfilets en werk af met de JAPANSE KRUIDENMELANGE.
TIP: Serveer met een smeuïge aardappelpuree of met kruidige gebakken rijst op smaak gebracht met Apollo Essential Groentenbouillon.
TIP: Serveer met een lekkere witte wijnsaus of Beurre Blanc.
De vermelde informatie betreffende allergenen is enkel van toepassing op de KRUIDEN EN ANDERE APOLLO-INGREDIËNTEN. Onze recepten zijn informatief en niet bindend.