Nieuw Professional Marinades Les Intenses
Aromatische oplossingen om menu's te verrijken !
Aromatische oplossingen om menu's te verrijken !
Ontdek de laatste culinaire trends met de producten van Apollo in 2024!
Gloednieuwe bouillons, speciaal ontwikkelt voor de veeleisende chef
Onze bekende klassiekers hebben we in receptuur verbeterd en Apollo heeft er ook twee nieuwe varianten aan toegevoegd, namelijk de Bearnaisesaus en de Tortillasaus.
Op 20 oktober is het International Chefs Day. Om dat te vieren, gingen we langs bij enkele chefs die koken met de producten van Apollo. Serdar Karamanoglu, chef bij Wegrestaurant De Lichtmis in Zwolle, gunt ons een blik in zijn keuken.
Apollo is als proud member van Solina onderdeel van een bedrijvengroep die de globale ingrediëntenmarkt continu monitort en analyseert. We geven u zicht op de actuele situatie op de grondstoffenmarkt dankzij Solina’s Procurement Team.
De laatste twee jaar haalden we massaal onze favoriete gerechten in huis via takeawaymaaltijden. Blijft dat na de pandemie ook zo?
Het aanbod plantaardige vleesvervangers wordt groter en lekkerder. Gaat binnenkort iedereen overstag of blijft het bij een net-niet-ervaring?
Van vanille tot wasabi, professionele chefs koken vandaag met ingrediënten uit alle uithoeken van de wereld. Een blijvende trend of een vluchtige hype?
Ontdek hier het gepassioneerde team achter het merk Apollo