
Oesters met een Bloody Mary gazpacho
- Aperitiefhapjes, Voorgerechten
- Vis & Zeevruchten
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 40 stuks oesters
- 1,3 kg tomaten, goed rijp en in stukken gesneden
- 250 g komkommer, geschild en in stukken gesneden
- 100 g groene selder (stengels), in stukken gesneden
- 150 g wit desembrood
- 300 ml vodka
- 100 ml extra vierge olijfolie
- 20 cl champagne azijn
- 15 g KNOFLOOKPUREE
- 20 g CHILLIES GEMALEN
- 10 g KRUIDENMELANGE ZA'ATAR NO ADDED SALT
- KRUIDENMOLEN PEPER ZWART
Preparation
- Mix de ingrediënten samen.
- Giet de Manger-main in het koude textuurmengsel en meng opnieuw met een mixer.
- Spreid uit in de gewenste vorm of doe in een vorm en zet 1 tot 2 uur in de koelkast.
Vermelde informatie met betrekking tot allergenen is alleen van toepassing op kruiden, specerijen en andere producten van Apollo. Onze recepten worden louter gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.