Loaded nacho's met tortillasaus
- Rundvlees, Varkensvlees
- Aperitiefhapjes, Klassieke gerechten en hoofdelementen
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 500 g varkensgehakt
- 500 g rundsgehakt
- 100 g nacho's
- 1 advocado
- 1 tomaat, geëmondeerd en geconcasseerd
- 50 g gemalen kaas
- 1 jalapeño
- 700 g TORTILLASAUS
- 20 g PULLED PORK/BEEF/CHICKEN MELANGE
- 50 g PULLED PORK BBQ SAUS
- 50 g MAYO WASABI FLAVOUR
Preparation
- Bak het gehakt rul, breng op smaak met de PULLED PORK/BEEF/CHICKEN MELANGE, voeg de TORTILLASAUS toe en laat even rustig stoven.
- Neem wat nacho's en leg een laagje in de gewenste ovenschaal, bedek met wat van de gehaktmix, terug wat nacho's en terug een laag gehaktmix.
- Werk af met wat tomaat, avocado, jalapeño en gemalen kaas
- Plaats even onder de grill om de kaas te gratineren en doe er wat van de MAYO WASABI FLAVOUR en PULLED PORK BBQ SAUS over en serveer.
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes