Duivenborst met fregola

Duivenborst met fregola

  • Wild
  • Hoofdgerechten

Ingredients

10 person(s)

  • 600 g Fregola
  • 100 g Apollo Essential Gekookte ui ONION1034-01
  • 15 g Apollo Essential Knoflookpuree GARLI1906
  • 1 dl Witte wijn
  • 2 l Water
  • 140 g Apollo Esential Miso bouillon SW00021
  • 150 g Parmesaanse kaas
  • 10 st Duivenborst
  • Apollo Professional Pepper & Saltmix AD06329-01
  • Apollo Professional 4 seizoenen peper A091250-11
  • 10 st Geconfijte duivenpoot
  • Bieslook /Cress  

Preparation

 · Zet de uien samen met de knoflook puree aan zonder te kleuren.

· Blus dit af met de wijn.

· Breng het water aan de kook en voeg hier de miso bouillon aan toe.

· Kook de pasta in de bouillon

  • Kruid de duivenborst met Pepper & Saltmix en bak deze mooi rosé.

· Verwarm de duivenpootjes

· Schep de pasta op een bord en leg daar de getrancheerde duivenborst boven op en de duivenpoot.

· Werk af met Parmezaanse kaas en gesneden bieslook.

Tip: Voeg eventueel groene peultjes en cress toe.