Cannelloni van asperge met kruidige Hollandaise saus
- Hoofdgerechten
- Voorgerechten
- Vis & Zeevruchten
- Varken
Onze producten
Ingrediënten
10 Personen
- 40 stuks witte of groene asperges
- 5 stuks gekookte eieren
- 20 sneden gekookte ham
- 20 stuks verse lasagne blaadjes
- 100 g vers gehakte tuinkruiden
- 30 g MISO BOUILLON
- 500 g HOLLANDAISE SAUS
Bereiding
- Breng water aan de kook en los de MISO BOUILLON hierin op, blancheer de asperges in deze bouillon.
- Kook de lasagneblaadjes lichtjes voor in wat gezouten water.
- Leg een lasagneblaadje open op de werktafel, leg er een snee gekookte ham op en leg er twee asperges op, rol deze in de cannelonni.
- Verwarm de HOLLANDAISE SAUS en werk af met de fijn gehakte kruiden en de verkleinde gekookte eieren.
- Presenteer op een mooi bord, werk af met wat saus en een mooie garnituur.
Tip: Varieer door de gekookte ham te vervangen door bv: Pastrami of -Gerookte zalm, Gravad lax, werk eventueel af met wat grijze garnalen.
De vermelde informatie betreffende allergenen is enkel van toepassing op de KRUIDEN EN ANDERE APOLLO-INGREDIËNTEN. Onze recepten zijn informatief en niet bindend.