
BRUSCHETTA MET GEKARAMELISEERDE UI EN CHORIZO
- Aperitiefhapjes, Broodjes, Klassieke gerechten en hoofdelementen, Voorgerechten
- Varkensvlees
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 10 st Bruschetta in plakjes
- 300g Mozzarella
- 250g Chorizo half-pittig
- 500g GEKARAMELISEERDE UI APOLLO ESSENTIAL
- 50g BRUSCHETTA MIX APOLLO PROFESSIONAL
Preparation
Cooking duration : 10 min
Preparing duration : 10 min
- Verdeel de GEKARAMELISEERDE UI over de bruschetta.
- Snijd de chorizo in plakjes en leg deze plakjes op de uien.
- Bedek met stukjes mozzarella.
- Bak ongeveer tien minuten in de oven op 180°C.
- Bestrooi de bruschetta aan het einde van de baktijd met de BRUSCHETTAMIX
Tip van de chef: Voor een evenwichtige maaltijd kan deze bruschetta perfect worden geserveerd met een groene salade, gegarneerd met julienne van wortel en rauwe rode biet.
Vermelde informatie met betrekking tot allergenen is alleen van toepassing op kruiden, specerijen en andere producten van Apollo. Onze recepten worden louter gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.