Toastie ham-kaas-ajuin
- Varken
- Broodjes, Hoofdgerechten, Traiteurgerechten
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 20 sneden Zuurdesembrood
- 40 st Cheddar kaas, fijn gesneden smeltkaas
- 20 st Gekookte ham, fijn gesneden
- 500 g GEKARAMELISEERDE UI Apollo Essential
- 500 g MAYO MOSTERD Apollo Professional
- 500 g BARBECUESAUS Apollo Professional
- 100 g boter
Preparation
1. Leg de helft van de sneden brood open op de werktafel. Beleg met een snee smeltkaas, een laagje UIEN, daarop een snee gekookte ham en opnieuw een snee
smeltkaas. Plaats finaal de tweede snede brood.
2. Beboter de beide zijden van de toastie en toast deze in toaster of Merrychef.
3. Presenteer met de MAYO MOSTERD en BARBECUESAUS als side.
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes