Zeebaars op de barbecue met Ginaise

Zeebaars op de barbecue met Ginaise

  • Barbecue
  • Hoofdgerechten
  • Vis & Zeevruchten

Ingrediënten

10 Personen

  • 10 st zeebaarsfilet met vel
  • 50 cl gin (een ziltige gin is hier compatibel)
  • 100 g verse tuinkruiden (dille, peterselie, bieslook...)
  • HOLLANDAISESAUS
  • BBQ SEAFOOD RUB

Bereiding

Bereidingstijd : 10 min

Voorbereidingstijd: 10 min

  1. Kruid de zeebaarsfilets met de BBQ SEAFOOD RUB. Grill op de BBQ, eerst op de velkant.
  2. Warm de HOLLANDAISESAUS op en meng met de gin en de verse tuinkruiden.
  3. Presenteer de vis op bord en werk af met wat groentjes en de Ginaise.

Liever geen alcohol gebruiken in dit recept? Varieer met sinaasappelsap,truffel, tapenade van paprika of olijven.