
Smokey Chicken taco's
- Broodjes, Klassieke gerechten en hoofdelementen
- Kip / Gevogelte
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 1.5 kg Kippenbouten zonder bot en vel
- 150 g Bourbon Whiskey Streetfood Saus Apollo
- 10 st Wraps 15 cm
- 100 g Martino Topping Apollo
- 100 g Gepekelde Ui Apollo
- 100 g Geraspte cheddar
- 2 st Avocado, in plakjes
Preparation
- Plaats de kippendijen in een kookzak. Voeg de Bourbon Whiskey Streetfood-saus toe. Vacumeer de zak. Kook sous-vide op 80°C gedurende 25 minuten, tot de kip volledig gaar is. Koel de kip zo snel mogelijk af tot onder 7°C en bewaar in de koelkast tot gebruik.
- Snijd of trek de kip naar wens uit elkaar, en verwarm opnieuw met een beetje extra saus op de teppanyaki plaat of in een pan.
- Stel de taco samen: toast de wrap, voeg onderaan wat Martino Topping toe, gevolgd door avocadoplakjes, kip, gepekkled ui, cheddar kaas en extra Bourbon Whiskey-saus. Vouw samen en serveer. Andere advies : Andere smaken voor taco’s? Ontdek ons uitgebreide assortiment Apollo- en Jermayo-producten.
Vermelde informatie met betrekking tot allergenen is alleen van toepassing op kruiden, specerijen en andere producten van Apollo. Onze recepten worden louter gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.