Smokey Chicken taco's

Smokey Chicken taco's

  • Broodjes, Klassieke gerechten en hoofdelementen
  • Kip / Gevogelte

Our products for the recipe

Ingredients

10 person(s)

  • 1.5 kg Kippenbouten zonder bot en vel
  • 150 g Bourbon Whiskey Streetfood Saus Apollo
  • 10 st Wraps 15 cm
  • 100 g Martino Topping Apollo 
  • 100 g Gepekelde Ui Apollo 
  • 100 g Geraspte cheddar
  • 2 st Avocado, in plakjes  

Preparation

  1. Plaats de kippendijen in een kookzak. Voeg de Bourbon Whiskey Streetfood-saus toe. Vacumeer de zak. Kook sous-vide op 80°C gedurende 25 minuten, tot de kip volledig gaar is. Koel de kip zo snel mogelijk af tot onder 7°C en bewaar in de koelkast tot gebruik.   
  2. Snijd of trek de kip naar wens uit elkaar, en verwarm opnieuw met een beetje extra saus op de teppanyaki plaat of in een pan.   
  3. Stel de taco samen: toast de wrap, voeg onderaan wat Martino Topping toe, gevolgd door avocadoplakjes, kip, gepekkled ui, cheddar kaas en extra Bourbon Whiskey-saus. Vouw samen en serveer. Andere advies : Andere smaken voor taco’s? Ontdek ons uitgebreide assortiment Apollo- en Jermayo-producten.