Gegrilde asperges met Hollandaisesaus
- Aardappelen & groenten
- Barbecue
- Bijgerechten
- Vegetarisch
Onze producten
Ingrediënten
10 Personen
- 50 st asperges (geschild)
- MISO BOUILLON
- 50 g ZEEZOUT GROF
- 50 g PEPER STEAK ZWART
- HOLLANDAISESAUS
Bereiding
Bereidingstijd : 15 min
Voorbereidingstijd: 10 min
- Borstel de asperges met de MISO BOUILLON en gaar ze op de BBQ.
- Breng op smaak met ZEEZOUT GROF en PEPER STEAK ZWART, warm de HOLLANDAISESAUS op. Presenteer de asperges met de saus.
Breng de HOLLANDAISESAUS op smaak met een vleugje witte wijn, witbier, saké, ens... Ook toevoegen van bv graanmosterd, pickles, chutney, kan je een leuke variatie geven aan je gerechten.
De vermelde informatie betreffende allergenen is enkel van toepassing op de KRUIDEN EN ANDERE APOLLO-INGREDIËNTEN. Onze recepten zijn informatief en niet bindend.