
Ingrediënten
10 Personen
- 500 g hertenhaas vers
- 200 g gemengde sla
- 500 g gemengde verse paddestoelen
- 1 doosje verse rode besjes
- APOLLO PROFESSIONAL ZEEZOUT
- APOLLO PROFESSIONAL PEPER ZWART
- APOLLO PROFESSIONAL DRESSING FRAMBOZEN
Bereiding
- Bak de schone paddestoelen in wat boter en breng ze op smaak met de PEPER ZWART en ZEEZOUT.
- Kruid de hertenhaas, bak ook deze kort rood aan in boter en laat ze rusten op een warme plek.
- Maak de sla aan met de DRESSING FRAMBOZEN, dresseer deze op het bord
- Snij het hertenvlees in dunne plakjes en verdeel deze over de salade en doe dit ook met de paddestoelen en de besjes.
- Druppel nog wat dressing langs het gerecht en geef nog een draai met de pepermolen.
De vermelde informatie betreffende allergenen is enkel van toepassing op de KRUIDEN EN ANDERE APOLLO-INGREDIËNTEN. Onze recepten zijn informatief en niet bindend.