Portobello Gevuld Met Vegan Gehakt En Hollandaisesaus
- Vegetarisch
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 600 ml ijskoud water (moet ijswater zijn voor de binding)
- 100 ml zonnebloemolie (mag ook arachide- of raapolie zijn)
- 10 portobello champignons vers
- 1 rode ui groot
- 2 grote tomaten
- 100 gr geraspte kaas extra belegen
- 100 ml olijfolie (om in te bakken)
- 1 courgette
- 300 gr VEGANMIX BASIS ROOD
- 1 stazak APOLLO PROFESSIONAL HOLLANDAISESAUS
- 1 gr APOLLO PROFESSIONAL BIESLOOK VRIESDROOG
- 10 gr APOLLO PROFESSIONAL KNOFLOOKPEPER
Preparation
- Maak eerst het Vegan gehakt door de VEGANMIX BASIS ROOD goed te mengen de zonnebloemolie. Voeg hierna het ijswater toe.
- Maak de portobello's schoon, bak ze even kort in een pan met een scheutje olijfolie zodat ze net gaar zijn.
- Snijd de ui en de courgette in kleine blokjes, snijd van de tomaten ook blokjes zonder vel en pitjes.
- Bereiding: verhit een flinke scheut olijfolie in een pan en voeg de uitjes toe, bak ze even bruin aan en voeg het Vegan gehakt toe. Roerbak en rul het gehakt goed in de pan aan en voeg de courgette en tomaat blokjes toe. Breng op smaak met de KNOFLOOKPEPER en de BIESLOOK VRIESDROOG.
- Vul de portobello's met het warme gehakt -groenten mengsel, maak de HOLLANDAISESAUS even warm en dresseer een schepje saus op het gehakt. Bestrooi met de kaas. Plaats in een hete oven en gratineer de saus en de kaas mooi bruin.
- Decoreer met cress of rucola.
Tip: De gemaakte producten met de VEGANMIX BASIS ROOD 3 uur laten hydrateren al voor het gebruik/consumeren.
Tip: Maak ipv grote portobello champignons een kleine variatie met normale champignons als partyhapje of voorgerecht onderdeel.
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes