Charcuterie De Luxe Van Eend
- Kip / Gevogelte
Onze producten
Ingrediënten
- 4 tranches eendenpaté of ander type wildpaté
- 200 gram gerookte eendenborst
- 100 gram verse eendenlever
- Ter decoratie: bloemetjes, sla, div. fruit, groentenchips
- APOLLO PROFESSIONAL GLAZE HONING-TIJM
- APOLLO PROFESSIONAL GLAZE SHERRY-TRUFFEL
- APOLLO PROFESSIONAL AMSTERDAMSE UITJES SALSA
- APOLLO PROFESSIONAL PEPER ZWART
Bereiding
- Plaats de patéplakjes op het bord, doe dit ook met de plakjes gerookte eend en de plakjes eendenlever.
- Decoreer met de AMSTERDAMSE UITJES SALSA, de GLAZE HONING-TIJM, GLAZE SHERRY-TRUFFEL, PEPER ZWART en de overige decoratie.
De vermelde informatie betreffende allergenen is enkel van toepassing op de KRUIDEN EN ANDERE APOLLO-INGREDIËNTEN. Onze recepten zijn informatief en niet bindend.