Ingrediënten

10 Personen

  • 600 ml ijskoud water (moet echt ijswater zijn voor een goede binding)
  • 100 ml zonnebloemolie (arachide- of raapolie zijn ook geschikt)
  • 300 gr VEGANMIX BASIS ROOD
  • APOLLO PROFESSIONAL MARTINO TOPPING SAUS
  • 5 gt APOLLO PROFESSIONAL PAPRIKA HONGAARS (EDELSUSS)

Bereiding

 1. Doe de VEGANMIX BASIS ROOD in een mengkom en voeg de zonnebloemolie toe en meng dit. 

2. Voeg hierna de PAPRIKA HONGAARS toe aan de VEGANMIX BASIS ROOD, en meng dit goed door elkaar. 

3. Voeg hierna het ijswater toe en meng alles door tot een stevige massa.

  1. Voeg aan het vegangehakt 300 gram MARTINO TOPPING SAUS toe en meng goed. Zet koud tot gebruik.

    Tip: De gemaakte producten met de Veganmix 3 uur laten hydrateren al voor het gebruik/consumeren.  

      Tip: Lekker op een veganbroodje, blinis of toast. Ook lekker als voorgerecht met APOLLO KAPPERTJES, uitjes en APOLLO PROFESSIONAL AMSTERDAMSE UITJES SALSA.