
BBQ Salade Portofino
- Barbecue, Pasta, Salades, Sauzen
- Kip, Kip / Gevogelte
Our products for the recipe
Ingredients
- 660 gram water
- 340 gram SPIRELLI MAISON
- 500 gram PORTOFINO SAUS
- 400 gram Kipfilet
- 20 gram GRILLMIX GEEL GV
- ITALIAANSE KRUIDEN
- 20 Snacktomaatjes in partjes
- 250 gram Mozzarella Mini balletjes
- 1 rode ui fijn gesneden
- 1 komkommer zonder zaadlijst in partjes
- 200 gram gedroogde zontomaatjes in stukjes
Preparation
- Week de SPIRELLI MAISON minimaal 3 uur in water tot het volledig is opgenomen.
- Snijd de kipfilet in blokjes en kruid met 30 gram GRILLKRUIDEN GEEL GV per kg. Bak de blokjes gelijkmatig gaar.
- Meng naar smaak ITALIAANSE KRUIDEN door de pasta en voeg de PORTOFINO SAUS toe, roer goed tot de saus gelijkmatig verdeeld is.
- Voeg de olijven (in schijfjes), gekookte eieren (in partjes) en Parmezaanse kaasvlokken toe.
- Schep voorzichtig alle ingrediënten door elkaar tot ze goed gemengd zijn.
Vermelde informatie met betrekking tot allergenen is alleen van toepassing op kruiden, specerijen en andere producten van Apollo. Onze recepten worden louter gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.