Varkenshaasje in graanmosterdsaus
- Varkensvlees
- Klassieke gerechten en hoofdelementen
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 2 kg varkenshaasje
- 100 g graanmosterd
- 100 g culinaire room
- 40 g BBQ RUB LAMB/PORC
- 750 g JUSSAUS
Preparation
- Kruid de varkenshaasjes met de BBQ RUB LAMB/PORC, laat even marineren in de koeling.
- Bak de varkenshaasjes in wat boter tot gewenste bakwijze. Laat ze even rusten op een zachte temperatuur in de oven of onder wat alufolie. Deglaceer ondertussen de pan met de JUSSAUS, voeg de graanmosterd en room toe, breng aan de kook en laat 2 minuten zachtjes inkoken.
- Trancheer de varkenshaasjes en serveer met de graanmosterdsaus. Presenteer met wat gebakken wortels (lekker met de MISO BOUILLON) en wat knapperige groene groentjes.
Deze saus kan ook met andere smaakmakers bv; pickles, TOMATENCHUTNEY, andere soorten mosterd, truffel, sjalotten,enz,… .
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes