Risotto met kreeft en dragon
- Vis & Zeevruchten
- Klassieke gerechten en hoofdelementen
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 1kg risotto rijst
- 3L water
- 150g GLACE KREEFT
- 2g dragonblaadjes
- 200g witte wijn
- 250g Parmezan kaas
- 5 st kreeft (600g) gekookt
- 30g KNOFLOOKPUREE
- 100g olijfolie
- 150g boter
- 50g DIPPER ITALIAANS MET KAAS
- 2 limoen
- 100g sjalot, in brunoise
Preparation
- Verhit de olijfolie in een pan, voeg de KNOFLOOKPUREE en de sjalotten toe. Kook totdat ze doorschijnend zijn, voeg de risottorijst toe, en blijf nog een paar minuten verder stoven terwijl je constant roert.
- Voeg wat van het water, witte wijn en de KREEFTENGLACE toe. Blijf water toevoegen totdat de rijst gaar is.
- Voeg de Parmezaanse kaas en de boter toe, roer tot een gladde massa. Voeg wat van de garnering van de kreeft toe. Serveer op een mooi bord, risotto, kreeftstaart en poot zonder schaal.Dresseer met ITALIAANSE DIPPER met kaas en wat verse groene kruiden.
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes