Ingrediënten
10 Personen
- 4 st côte à l'os
- VLEESBOUILLON
- BBQ BEEF RUB
- BEARNAISESAUS
Bereiding
Bereidingstijd : 15 min
Voorbereidingstijd: 10 min
- Borstel het rundsvlees met de VLEESBOUILLON en gaar op de BBQ.
- Breng op smaak met de BBQ BEEF RUB, beide zijden en bak verder tot gewenste bakwijze. Laat het vlees rusten en versnij in tranches.
- Warm de BEARNAISESAUS op, presenteer het vlees op bord, werk af met geroosterde groenten en saus.
Breng de BEARNAISESAUS op smaak met een vleugje witte wijn, witbier, saké, enz… Ook toevoegen van bv graanmosterd, pickles, chutney, kan je een leuke variatie geven aan je gerechten.
De vermelde informatie betreffende allergenen is enkel van toepassing op de KRUIDEN EN ANDERE APOLLO-INGREDIËNTEN. Onze recepten zijn informatief en niet bindend.