Oriental Duck Rolls
- Aperitiefhapjes
- Voorgerechten
- Kip / Gevogelte
Ingrediënten
10 Personen
- 2 st eendenborst
- 1 st ijsbergsla
- 2 st rode pepers
- 200 g sojascheuten
- 1 st komkommer
- 10 st rijstvellen
- 1 el APOLLO SPICEMIX SMOKEY CHIPOTLE
- 1 el APOLLO PROFESSIONAL CHINEES VIJFKRUIDENPOEDER
- 200 ml APOLLO PROFESSIONAL GLAZE WASABI-SOYA
- 200 ml APOLLO PROFESSIONAL MAYO PEPPADEW
Bereiding
- Kruid de eendenborst met de SPICEMIX SMOKEY CHIPOTLE en het CHINEES VIJFKRUIDENPOEDER, grill op de barbecue of bak op de bakplaat de eendenborst mooi rosé. Laat even rusten.
- Snij de ijsbergsla in hele dunne reepjes. De rode peper fijnsnijden zonder zaad. Ook de sjalot/ui in zeer kleine blokjes snijden.
- Meng deze drie groenten met de sojascheuten. Breng op smaak met de GLAZE WASABI-SOYA en wat MAYO PEPPADEW.
- Snij van de komkommer mooie staafjes zonder zaadlijsten. Maak ze net zo lang als de rijstvellen.
- Leg de rijstvellen naast elkaar op een plank. Leg er de komkommerstaafjes in, verdeel daar de in reepjes gesneden eend en de salade op. Rol strak op.
- Leg ze op een bordje en decoreer met GLAZE WASABI-SOYA en MAYO PEPPADEW
De vermelde informatie betreffende allergenen is enkel van toepassing op de KRUIDEN EN ANDERE APOLLO-INGREDIËNTEN. Onze recepten zijn informatief en niet bindend.