Vloeibare Roux
Texturen
Deze unieke binder is vrij van palmolie, gluten én allergenen. Dankzij de vloeibare structuur is de roux makkelijk inzetbaar en oplosbaar. Je kan dus rekenen op een optimale, instant binding in alle omstandigheden. De vloeibare roux verliest bovendien geen structuur bij het invriezen of vacuumbereiden bij een temperatuur hoger dan 90°C.
Bereiding: Breng uw saus, soep of bereiding aan de kook, voeg de vloeibare roux toe en laat 3 à 5 minuten doorkoken.
100 g/kg
Koel, donker en droog in gesloten verpakking bewaren.
Verkrijgbaar als:
- AW09499-01 - Stuk (1,754 L)
- AW09499-02 - Emmer (8,9 L)
Speciale noden
Glutenvrij
Lactosevrij
Vegan
Vegetarisch
Zonder toegevoegd MSG
Zonder toegevoegd zout
Lactosevrij
Vegan
Vegetarisch
Zonder toegevoegd MSG
Zonder toegevoegd zout
Productassortiment
Apollo Professional
Mark
Apollo
Plantaardige oliën (koolzaadolie, geheel geharde koolzaadolie), gemodificeerd maïszetmeel, verdikkingsmiddel: E412; natuurlijk aroma.
Element | Waarde |
---|---|
Verzadigde vetten | 5,65 GRAM |
Koolhydraten | 34,9 GRAM |
Energie | 688 KILOCALORIE |
Vezels | 3,44 GRAM |
Energie | 2.849 KILOJOULE |
Vetten | 60,04 GRAM |
Eiwitten | 0,38 GRAM |
Zout | 0,18 GRAM |
Sodium | 73,41 MILLIGRAM |
Suikers | 0 GRAM |