SPARE RIBS MET BOURBON WHISKEY BBQ SAUCE
- Varkensvlees
- Barbecue, Klassieke gerechten en hoofdelementen
Our products for the recipe
Ingredients
10 person(s)
- 10 spare ribs, gevliesd
- 200 ml appelsap
- 1 st bosui
- 100 g cashewnoten
- 100 g spekjes
- 100 g piri piri pepertjes op sap
- 200 g APOLLO PROFESSIONAL BBQ RIB RUB
- 670ml APOLLO PROFESSIONAL BOURBON WHISKEY BBQ SAUS
Preparation
- Maak mooie carrés van de spare ribs en marineer deze ruim met de BBQ RIB RUB. Druk goed aan.
- Bestrijk ze met olijfolie en grill ze mooi bruin op de barbecue.
- Verpak ze in folie en gaar ze verder op de barbecue met deksel op ca 120°C. Gaar ze afhankelijk van de dikte in 2 à 3u. Haal ze hierna uit de folie.
- Meng de BOURBON WHISKEY BBQ SAUS met het appelsap en glaceer daar de ribben mee op de barbecue.
- Serveer met dun gesneden bosuiringetjes, fijn gesneden cashewnoten en krokant gebakken spekjes.
- Voor een pittige touch kan u garneren met enkele piri piri pepertjes op sap.
Informations mentioned concerning allergens only applies to Apollo's herbs and spices and others Apollo's products. Our recipes are given for informational and non-binding purposes