Oesters met een Bloody Mary gazpacho
- Aperitiefhapjes
- Voorgerechten
- Vis & Zeevruchten
Ingrediënten
10 Personen
- 40 stuks oesters
- 1,3 kg tomaten, goed rijp en in stukken gesneden
- 250 g komkommer, geschild en in stukken gesneden
- 100 g groene selder (stengels), in stukken gesneden
- 150 g wit desembrood
- 300 ml vodka
- 100 ml extra vierge olijfolie
- 20 cl champagne azijn
- 15 g KNOFLOOKPUREE
- 20 g CHILLIES GEMALEN
- 10 g KRUIDENMELANGE ZA'ATAR NO ADDED SALT
- KRUIDENMOLEN PEPER ZWART
Bereiding
- Mix de ingrediënten samen.
- Giet de Manger-main in het koude textuurmengsel en meng opnieuw met een mixer.
- Spreid uit in de gewenste vorm of doe in een vorm en zet 1 tot 2 uur in de koelkast.
De vermelde informatie betreffende allergenen is enkel van toepassing op de KRUIDEN EN ANDERE APOLLO-INGREDIËNTEN. Onze recepten zijn informatief en niet bindend.