Ingrediënten

10 Personen

  • 30 stuks oesters
  • 1,3 kg tomaten, goed rijp
  • 250 g komkommer, geschild en grof gesneden
  • 100 g groene selder (stengen), grof gesneden
  • 150 g wit brood, zonder korst en geweekt in water
  • 5 ml droge witte Sherry
  • 200 ml vodka
  • 120 ml olijfolie
  • 5 ml tabasco
  • 5 ml worchestersauce
  • 50 ml citroensap
  • 30 g APOLLO PROFESSIONAL KNOFLOOKPUREE
  • 30 g APOLLO PROFESSIONAL PIRI PIRI MELANGE
  • 15 g APOLLO PROFESSIONAL SALTWELL ZOUT
  • 50 g APOLLO ESSENTIAL GROENTEBOUILLON

Bereiding

  1. Meng de tomaten, selder, komkommer, uitgeknepen brood, Sherry, vodka, PIRI PIRI MELANGE, GROENTEBOUILLON, KNOFLOOKPUREE, SALTWELL ZOUT, olijfolie, tabasco, Worchestersauce, citroensap allemaal samen in een blender en mix tot een mooi gladde massa.
  2. Plaats in de koeling om ijskoud te serveren met 3 oesters per persoon als voorgerechtje.
  3. Werk de soep af met wat fijn gesneden groene selder en brunoise van komkommer.