
Oesters met een Bloody Mary gazpacho
- Aperitiefhapjes
- Voorgerechten
- Vis & Zeevruchten
Ingrediënten
10 Personen
- 40 stuks oesters
- 1,3 kg tomaten, goed rijp en in stukken gesneden
- 250 g komkommer, geschild en in stukken gesneden
- 100 g groene selder (stengels), in stukken gesneden
- 150 g wit desembrood
- 300 ml vodka
- 100 ml extra vierge olijfolie
- 20 cl champagne azijn
- 15 g KNOFLOOKPUREE
- 20 g CHILLIES GEMALEN
- 10 g KRUIDENMELANGE ZA'ATAR NO ADDED SALT
- KRUIDENMOLEN PEPER ZWART
Bereiding
- Breek het desembrood in stukken en week deze in water.
- Breng de tomaten, komkommer, selder, uitgeknepen brood, CHILLIES GEMALEN, KNOFLOOKPUREE, KRUIDENMELANGE ZA'ATAR, olijfolie, azijn en wodka in een kom en mix deze mooi fijn.
- Presenteer de oesters met een glaasje ijskoude gazpacho, afgewerkt met een blaadje selder, een drupje olijfolie. Geef bij de oesters een partje citroen en zorg dat KRUIDENMOLEN PEPER ZWART op tafel staat.
De vermelde informatie betreffende allergenen is enkel van toepassing op de KRUIDEN EN ANDERE APOLLO-INGREDIËNTEN. Onze recepten zijn informatief en niet bindend.