Oesters met een Bloody Mary gazpacho

Oesters met een Bloody Mary gazpacho

  • Aperitiefhapjes
  • Voorgerechten
  • Vis & Zeevruchten

Ingrediënten

10 Personen

  • 40 stuks oesters
  • 1,3 kg tomaten, goed rijp en in stukken gesneden
  • 250 g komkommer, geschild en in stukken gesneden
  • 100 g groene selder (stengels), in stukken gesneden
  • 150 g wit desembrood
  • 300 ml vodka
  • 100 ml extra vierge olijfolie
  • 20 cl champagne azijn
  • 15 g KNOFLOOKPUREE
  • 20 g CHILLIES GEMALEN
  • 10 g KRUIDENMELANGE ZA'ATAR NO ADDED SALT
  • KRUIDENMOLEN PEPER ZWART

Bereiding

  1. Mix de ingrediënten samen. 
  2. Giet de Manger-main in het koude textuurmengsel en meng opnieuw met een mixer. 
  3. Spreid uit in de gewenste vorm of doe in een vorm en zet 1 tot 2 uur in de koelkast.