Glace Vis/Poisson

Glace Vis/Poisson

Apollo Essential Voorraden

Product in vloeibare pastavorm

Voor directe smaakverbetering: voeg 1 tot 2 scheutjes toe na het koken en meng ze met een vloeistof naar keuze (room, wijn, water...)

Als saus: voeg 1 eetlepel toe aan ½ liter room en meng met diverse ingrediënten (kruiden, groenten, wijn...)

- In bouillon: doseer 2 eetlepels in 1 liter water

Ter informatie: 1 eetlepel bevat 25 g product.

Bewaren bij kamertemperatuur.

Verkrijgbaar als:

  • A461560-02 - Karton (6x710 ML)
Merk (common)
Apollo
Jaeger
Visbouillon (VIS, kookvocht, zout), maltodextrine (bevat SULFIETEN), VISpoeder, zout, witte wijn (bevat conserveermiddel: E220 [SULFIETEN]), sjalot, natuurlijke aroma's (bevat VIS), aardappelzetmeel, citroensapconcentraat (bevat antioxidant: E300), gezouten uipuree (ui, zout, voedingszuur: E330, conserveermiddel: E223 [bevat SULFIETEN]), zonnebloemolie, conserveermiddel: E202.
Element Value
- waarvan verzadigde vetzuren 0,97 g
Koolhydraten 29,36 g
Vezels 1,43 g
Energie in kcal 205 kcal
Energie in kJ 867 kJ
Vetten 2,01 g
Eiwitten 16,61 g
Zout 11,07 g
Sodium 4.429,34 mg
- waarvan suikers 12,24 g