Thai beef salade pomegranate
- Salade
- Hoofdgerechten
- Rundvlees
- Maaltijdsalades
Ingrediënten
10 Personen
- 2.5kg beef( striploin or flank steak)
- 250g CURRY COCO MARINADE (les intenses)
- 100g SESAMESEEDS
- 500g mixed salade
- 50g pickeld radish
- 200g tomatos, in brunoise
- 200g pickeld oinons, sliced
- 100g fresh chopped Coriander leaf
- 250g DRESSING BASE OLIVA
- 50g MAYO PEPPADEW
- 10g sesameoil
- 100g pomegranates
Bereiding
1. Mix 50 gr of the CURRY COCO MARINADE with the BASE DRESSING OLIVA.
2. Marinate the meat with the CURRY COCO MARINADE, use sous-vide machine for a quick proces.
3. Coat te meat with the sesame seeds en grill on the BBQ. Tatakistyle.
4. Make the salade on a plate, cut the beef, present on top of the salad, fininsh of with other ingredients.
De vermelde informatie betreffende allergenen is enkel van toepassing op de KRUIDEN EN ANDERE APOLLO-INGREDIËNTEN. Onze recepten zijn informatief en niet bindend.