
Loaded fries met tortillasaus
- Bijgerechten
- Hoofdgerechten
- Rundvlees
- Varken
Ingrediënten
10 Personen
- 500 g varkensgehakt
- 500 g rundsgehakt
- 1 kg frieten
- 1 advocado
- 1 tomaat, geëmondeerd en geconcasseerd
- 50 g gemalen kaas
- 1 jalapeno
- 700 g TORTILLASAUS
- 20 g PULLED PORK/BEEF/CHICKEN MELANGE
- 50 g PULLED PORK BBQ SAUS
- 50 g MAYO WASABI FLAVOUR
- Ter garnering: GEFRITUURDE UI
Bereiding
- Bak het gehakt rul en breng op smaak met de PULLED PORK/BEEF/CHICKEN MELANGE. Voeg de TORTILLASAUS toe en laat even rustig stoven.
- Bak de frieten en leg een laagje in de gewenste ovenschaal. Bedek met wat van de gehaktmix. Daarna terug een laag frieten en een laag gehaktmix.
- Werk af met wat tomaat, jalapeno, advocado en gemalen kaas.
- Plaats even onder de grill om de kaas te gratineren en doe er wat MAYO WASABI FLAVOUR, PULLED PORK BBQ SAUS en GEFRITUURDE UI over. Serveren maar!
Tip: maak een vegetarische variant door het gehakt eruit te laten
De vermelde informatie betreffende allergenen is enkel van toepassing op de KRUIDEN EN ANDERE APOLLO-INGREDIËNTEN. Onze recepten zijn informatief en niet bindend.