
Eend Met Parelcouscous En Ras El Hanout
- Hoofdgerechten
- Kip / Gevogelte
Onze producten
Ingrediënten
10 Personen
- 10 eendenfilets
- 150 g ganzenvet
- 100 ml witte wijn
- 1 kg parelcouscous
- 300 g APOLLO PROFESSIONAL DEMI GLACE
- 20 g APOLLO PROFESSIONAL RAS EL HANOUT
Bereiding
- Snijd de eendenfilets kruislings in op de velkant. Kleur de eendenfilets rondom in het ganzenvet en gaar ze daarna nog verder in de oven, ca. 10 min op 155° C, laat rusten onder folie, of op een warme plaats.
- Giet het vet uit de pan, deglaceer met de witte wijn, voeg de RAS EL HANOUT toe en laat even inkoken, voeg de DEMI GLACE toe en breng tot kookpunt.
- Versnij de eenden naar wens, presenteer op een bord en voeg de saus toe.
- Werk af met wortelcompote, wortelolie, parelcouscous en gemarineerde wortel.
De vermelde informatie betreffende allergenen is enkel van toepassing op de KRUIDEN EN ANDERE APOLLO-INGREDIËNTEN. Onze recepten zijn informatief en niet bindend.