BBQ Salade Portofino
- Salade
- Barbecue
- Pasta
- Sauzen
- Kip / Gevogelte
- Kip
Onze producten
Ingrediënten
- 660 gram water
- 340 gram SPIRELLI MAISON
- 500 gram PORTOFINO SAUS
- 400 gram Kipfilet
- 20 gram GRILLMIX GEEL GV
- ITALIAANSE KRUIDEN
- 20 Snacktomaatjes in partjes
- 250 gram Mozzarella Mini balletjes
- 1 rode ui fijn gesneden
- 1 komkommer zonder zaadlijst in partjes
- 200 gram gedroogde zontomaatjes in stukjes
Bereiding
- Week de SPIRELLI MAISON minimaal 3 uur in water tot het volledig is opgenomen.
- Snijd de kipfilet in blokjes en kruid met 30 gram GRILLKRUIDEN GEEL GV per kg. Bak de blokjes gelijkmatig gaar.
- Meng naar smaak ITALIAANSE KRUIDEN door de pasta en voeg de PORTOFINO SAUS toe, roer goed tot de saus gelijkmatig verdeeld is.
- Voeg de olijven (in schijfjes), gekookte eieren (in partjes) en Parmezaanse kaasvlokken toe.
- Schep voorzichtig alle ingrediënten door elkaar tot ze goed gemengd zijn.
De vermelde informatie betreffende allergenen is enkel van toepassing op de KRUIDEN EN ANDERE APOLLO-INGREDIËNTEN. Onze recepten zijn informatief en niet bindend.