Enchiladas met tortillasaus

Enchiladas met tortillasaus

  • Diverse
  • Vegetarisch

Ingrediënten

10 Personen

  • 1 wrap
  • 1 kg gehakt (kip, rund, varken)
  • 300 g gemalen Cheddar
  • TORTILLASAUS
  • 5 g PIRI PIRI MELANGE

Bereiding

  1. Bak het gehakt naar keuze rul in wat olie of boter, breng op smaak met de PIRI PIRI MELANGE, voeg de TORTILLASAUS toe en laat even lichtjes doorkoken, laat afkoelen.
  2. Beleg een wrap met de vleesbereiding en leg er een portie gemalen Cheddar op, rol op en leg in een ovenschotel, herhaal tot gewenste portie gevormd is.
  3. Werk af door een lepeltje TORTILLASAUS bovenop de rolletjes te smeren en bestrooi met gemalen cheddar,
  4. Bak af in een voorverwarmde oven.

Tip: kies uw vlees naar keuze, of werk met een vleesalternatief uit ons Nextera gamma om een Veggie of Vegan (vervang dan ook de kaas) gerecht klaar te maken.