Glace Vis/Poisson
Apollo Essential Voorraden
Product in vloeibare pastavorm
- Voor directe smaakverbetering: voeg 1 tot 2 scheutjes toe na het koken en meng ze met een vloeistof naar keuze (room, wijn, water...)
- Als saus: voeg 1 eetlepel toe aan ½ liter room en meng met diverse ingrediënten (kruiden, groenten, wijn...)
- In bouillon: doseer 2 eetlepels in 1 liter water
Ter informatie: 1 eetlepel bevat 25 g product.
Bewaren bij kamertemperatuur.
Verkrijgbaar als:
- A461560-02 - Karton (6x710 ML)
Mark
Apollo
Jaeger
Jaeger
Visbouillon (VIS, kookvocht, zout), maltodextrine (bevat SULFIETEN), VISpoeder, zout, witte wijn (bevat conserveermiddel: E220 [SULFIETEN]), sjalot, natuurlijke aroma's (bevat VIS), aardappelzetmeel, citroensapconcentraat (bevat antioxidant: E300), gezouten uipuree (ui, zout, voedingszuur: E330, conserveermiddel: E223 [bevat SULFIETEN]), zonnebloemolie, conserveermiddel: E202.
Element | Waarde |
---|---|
Verzadigde vetten | 0,97 GRAM |
Koolhydraten | 29,36 GRAM |
Energie | 205 KILOCALORIE |
Vezels | 1,43 GRAM |
Energie | 867 KILOJOULE |
Vetten | 2,01 GRAM |
Eiwitten | 16,61 GRAM |
Zout | 11,07 GRAM |
Sodium | 4.429,34 MILLIGRAM |
Suikers | 12,24 GRAM |