Glace Vis/Poisson

Glace Vis/Poisson

Apollo Essential Voorraden

Product in vloeibare pastavorm

Voor directe smaakverbetering: voeg 1 tot 2 scheutjes toe na het koken en meng ze met een vloeistof naar keuze (room, wijn, water...)

Als saus: voeg 1 eetlepel toe aan ½ liter room en meng met diverse ingrediënten (kruiden, groenten, wijn...)

- In bouillon: doseer 2 eetlepels in 1 liter water

Ter informatie: 1 eetlepel bevat 25 g product.

Bewaren bij kamertemperatuur.

Verkrijgbaar als:

  • A461560-02 - Fles (0,991 KG)
Mark
Apollo
Jaeger
Visbouillon (VIS, kookvocht, zout), maltodextrine (bevat SULFIETEN), VISpoeder, zout, witte wijn (bevat conserveermiddel: E220 [SULFIETEN]), sjalot, natuurlijke aroma's (bevat VIS), aardappelzetmeel, citroensapconcentraat (bevat antioxidant: E300), gezouten uipuree (ui, zout, voedingszuur: E330, conserveermiddel: E223 [bevat SULFIETEN]), zonnebloemolie, conserveermiddel: E202.
Element Waarde
Verzadigde vetten 0,97 GRAM
Koolhydraten 29,36 GRAM
Energie 205 KILOCALORIE
Vezels 1,43 GRAM
Energie 867 KILOJOULE
Vetten 2,01 GRAM
Eiwitten 16,61 GRAM
Zout 11,07 GRAM
Sodium 4.429,34 MILLIGRAM
Suikers 12,24 GRAM