Ingrediënten

4 Personen

  • 4 stuks sukade biefstukken (of biefstuk van andere delen bijv. staartstuk, diamanthaas, bavette)
  • Gebakken blokjes knolselderij
  • Verse aardappelchips
  • Kleine tomaatjes uit de oven
  • Cress ter decoratie
  • APOLLO PROFESSIONAL KRUIDENMELANGE VOOR VLEES
  • APOLLO PROFESSIONAL PEPERROOMSAUS
  • APOLLO PROFESSIONAL KRUIDENMELANGE VOOR GROENTEN
  • APOLLO PROFESSIONAL SALTWELL ZOUT
  • APOLLO PROFESSIONAL OREGANO GESNEDEN

Bereiding

  1. Kruid de biefstukken met de KRUIDENMELANGE VOOR VLEES. Voeg eventueel iets SALTWELL ZOUT toe.
  2. Bak ze naar gewenste gaarheid in hete boter, laat ze even rusten op een warme plaats.
  3. Verwarm de PEPERROOMSAUS. 
  4. Maak chips van aardappel en kruid ze met SALTWELL ZOUT, gaar de mini tomaatjes in de oven, bak de knolselderijblokjes in wat boter en kruid ze met de KRUIDENMELANGE VOOR GROENTEN. 
  5. Dresseer alles decoratief op het bord.