Ingrediënten
4 Personen
- 4 halve kokosnoten of 4 bakjes als vorm
- 5 dl slagroom
- 6 eidooiers
- 160 g suiker
- 50 g water
- flinke scheut kokoslikeur bijv. Malibu
- 1 granaatappel
- 1 bosje vervienne
- APOLLO PROFESSIONAL KOKOS
Bereiding
- Klop de slagroom met een derde van de suiker en de likeur op tot yoghurtdikte, voeg een eetlepel KOKOS toe, zet dit koud.
- Meng de eidooiers met de rest van de suiker en het water, verwarm de eidooiers eerst tot 70 graden au bain-marie en klop het geheel verder door tot een stevige luchtige massa.
- Meng de beide componenten luchtig door elkaar met een spatel en verdeel het over de kokosnoten of andere vormen.
- Vries de massa in voor minimaal 6 uur.
- Plaats de kokosnoten op een bord, bruneer wat gemalen KOKOS in de oven.
- Decoreer met de verveinne, granaatappel en gebruneerde KOKOS.
De vermelde informatie betreffende allergenen is enkel van toepassing op de KRUIDEN EN ANDERE APOLLO-INGREDIËNTEN. Onze recepten zijn informatief en niet bindend.