FRAMBOZENTAARTJE EN CHIBOUSTECRÈME MET GEKARAMELISEERDE UIEN
- Desserts
- Vegetarisch
Onze producten
Ingrediënten
10 Personen
- 10 st Krokante zanddeegbodempjes
- 0,5 l Melk
- 50 g Bloem
- 50 g Suiker ( voor de crème)
- 5 g Gelatine
- 3 st Eidooiers
- 3 st Eiwitten
- 150 g Suiker (voor de meringue)
- 75 g GEKARAMELISEERDE UI (12x12mm) Apollo Essential
- 1 st VANILLESTOKJES Apollo Professional
- 500 g Frambozen
- 15 g SPECUL
Bereiding
1.Bereid de banketbakkersroom: verwarm de melk met het doorgesneden en uitgeschraapte VANILLESTOKJE. Klop de dooiers en de suiker
wit en kook dit mengsel vervolgens enkele minuten met de kokende melk. Voeg
de gelatine toe.
2. Bereid de meringue: Kook 150 g suiker tot 121°C en meng de gekookte suiker met de stijfgeklopte eiwitten. Klop tot het volledig is
afgekoeld.
3. Meng de meringue met de banketbakkersroom om de Chiboust-crème
te maken.
4. Meng de SPECULOOSKRUIDEN met de GEKARAMELISEERDE UI en voeg dit toe aan de room. Verdeel over de taartbodems.
5. Garneer de taartjes met frambozen.
De vermelde informatie betreffende allergenen is enkel van toepassing op de KRUIDEN EN ANDERE APOLLO-INGREDIËNTEN. Onze recepten zijn informatief en niet bindend.