BRUSCHETTA MET GEKARAMELISEERDE UI EN CHORIZO
- Aperitiefhapjes
- Hoofdgerechten
- Voorgerechten
- Broodjes
- Varken
Onze producten
Ingrediënten
10 Personen
- 10 st Bruschetta in plakjes
- 300g Mozzarella
- 250g Chorizo half-pittig
- 500g GEKARAMELISEERDE UI APOLLO ESSENTIAL
- 50g BRUSCHETTA MIX APOLLO PROFESSIONAL
Bereiding
Bereidingstijd : 10 min
Voorbereidingstijd: 10 min
- Verdeel de GEKARAMELISEERDE UI over de bruschetta.
- Snijd de chorizo in plakjes en leg deze plakjes op de uien.
- Bedek met stukjes mozzarella.
- Bak ongeveer tien minuten in de oven op 180°C.
- Bestrooi de bruschetta aan het einde van de baktijd met de BRUSCHETTAMIX
Tip van de chef: Voor een evenwichtige maaltijd kan deze bruschetta perfect worden geserveerd met een groene salade, gegarneerd met julienne van wortel en rauwe rode biet.
De vermelde informatie betreffende allergenen is enkel van toepassing op de KRUIDEN EN ANDERE APOLLO-INGREDIËNTEN. Onze recepten zijn informatief en niet bindend.