Oriental Duck Rolls

Oriental Duck Rolls

  • Aperitiefhapjes
  • Voorgerechten

Ingrediënten

10 Personen

  •  2 st eendenborst
  • 1 st ijsbergsla 
  • 2 st rode pepers
  • 200 g sojascheuten
  • 1 st komkommer
  • 10 st rijstvellen
  • 1 el APOLLO PROFESSIONAL BBQ HOT JALAPENO RUB
  • 1 el APOLLO PROFESSIONAL CHINEES VIJFKRUIDENPOEDER  
  • 200 ml APOLLO PROFESSIONAL GLAZE WASABI-SOYA
  • 200 ml APOLLO PROFESSIONAL MAYO PEPPADEW

Bereiding

  1. Kruid de eendenborst met de BBQ HOT JALAPENO RUB en het CHINEES VIJFKRUIDENPOEDER, grill op de barbecue of bak op de bakplaat de eendenborst mooi rosé. Laat even rusten.
  2. Snij de ijsbergsla in hele dunne reepjes. De rode peper fijnsnijden zonder zaad. Ook de sjalot/ui in zeer kleine blokjes snijden.
  3. Meng deze drie groenten met de sojascheuten. Breng op smaak met de GLAZE WASABI-SOYA en wat MAYO PEPPADEW.
  4. Snij van de komkommer mooie staafjes zonder zaadlijsten. Maak ze net zo lang als de rijstvellen. 
  5. Leg de rijstvellen naast elkaar op een plank. Leg er de komkommerstaafjes in, verdeel daar de in reepjes gesneden eend en de salade op. Rol strak op.
  6. Leg ze op een bordje en decoreer met GLAZE WASABI-SOYA en MAYO PEPPADEW