Ingrediënten

10 Personen

  • 30 stuks gamba's
  • 3 stuks sinaasappels
  • 100 ml olijfolie
  • 2 stuks venkel, in fijne julienne gesneden
  • 350 g gekookte rode biet
  • 50 g platte peterselie
  • 200 g APOLLO ESSENTIAL GROENTEBOUILLON
  • 50 g APOLLO PROFESSIONAL BBQ SEAFOOD RUB
  • 200 ml APOLLO PROFESSIONAL DRESSING BASIS OLIVA
  • 50 ml APOLLO PROFESSIONAL MAYO SAFFRAAN-CITROEN

Bereiding

  1. Neem de zeste van 1 sinaasappel, snij de rest van de sinaasappellen "a vive", snij de rode biet in partjes, rits de peterselieblaadjes van de stelen.
  2. Marineer de gambas met de GROENTEBOUILLON, zeste en BBQ SEAFOOD RUB. Grill of BBQ tot ze gaar zijn.
  3. Meng de groentjes, peterselieblaadjes en sinaas voorzichtig onder elkaar, meng wat sinaassap onder de DRESSING BASIS OLIVA en breng hiermee de salade op smaak.
  4. Presenteer de salade in het gewenste bord of bowl, plaats 3 gamba p/p er bovenop, strooi nog wat BBQ SEAFOOD RUB bovenop. Werk af met wat dotjes van de SAFFRAAN-CITROEN MAYO.