Ingrediënten

10 Personen

  • 2 kg varkensspiering
  • 500 g geraspte wortel
  • 500 g geraspte knolselder
  • 250 g fijn gesneden witte kool
  • 100 ml witte wijnazijn
  • 100 ml fruitmarinade
  • 10 wraps
  • 200 g APOLLO PROFESSIONAL PULLED PORK BBQ SAUS
  • 50 g APOLLO PROFESSIONAL PULLED PORK/BEEF/CHICKEN
  • 200 g APOLLO PROFESSIONAL BARBECUESAUS
  • 20 g APOLLO PROFESSIONAL JAPANSE KRUIDENMELANGE NO ADDED SALT

Bereiding

  1. Wrijf de varkensspiering goed in met de PULLED PORK/BEEF/CHICKEN, laat even inwerken, borstel dan goed in met 100 g van de PULLED PORK BBQ SAUS, bak op indirect vuur op de bbq tot mooi gaar, of bak in de combi-oven.
  2. Bak deze op lage temperatuur op de bbq, of tot deze mooi gaar is en laat afkoelen. Of stop deze in een kookzak en kook 8 uur op 85°C met 100% stoom.
  3. Bereid ondertussen de koolsla, meng de groenten onder elkaar en stop in een vacuumzak. Meng de fruitmarinade, JAPANSE KRUIDENMELANGE met de wijnazijn en giet over de groentjes, vacumeer op 100%, en plaats in de koeling.
  4. Trek het gegaarde vlees in draden, meng met de resterende 100 g PULLED PORK BBQ SAUS en voeg indien gewenst nog wat extra PULLED PORK/BEEF/CHICKEN toe.
  5. Grill de wrap kort en stel deze samen, smeer in met de BARBECUESAUS, plaats hierop wat vlees (eventueel kort opgebakken of koud), wat van de uitgelekte groentenmix en afwerkt met een streep PULLED PORK BBQ SAUS en BARBECUESAUS, rol stevig op en serveer.

Tip: je kan het vlees ook in een vacuumbereiding garen. Stop in een vacuumkookzak en gaar 8 uur op 85°c met 100 % stoom.