Ingrediënten

  • 1 kg lekkere malse steaks
  • 500 g kerstomaten 
  • 20 g APOLLO PROFESSIONAL KRUIDENRUB BARBECUE-GRILL 
  • 15 g APOLLO PROFESSIONAL SALTWELL ZOUT 
  • 15 g APOLLO PROFESSIONAL BEARNAISESAUS 
  • 20 g APOLLO PROFESSIONAL ITALIAANSE KRUIDEN 
  • 5 g APOLLO PROFESSIONAL PEPPER & SALT MIX 

Bereiding

1. Kruid de steak met de KRUIDENRUB BARBECUE-GRILL en SALTWELL ZOUT.

2. Gril deze op een hete grill of oven.

3. Plaats de kerstomaten ondertussen in een hete oven, gekruid met wat olijfolie en de ITALIAANSE KRUIDEN.

4. Warm ondertussen de BEARNAISESAUS op.

5. Presenteer op een mooi bord of plank, serveer met vers gebakken frietjes of wedges.

Tip: Werk de BEARNAISESAUS met wat tomatenpuree op tot choronsaus, super lekker bij rood gegrild vlees.