Ingrediënten

10 Personen

  • 600 ml ijskoud water (moet echt ijswater zijn voor een goede binding)
  • 100 ml zonnebloemolie (arachide- of raapolie zijn ook geschikt)
  • 300 g APOLLO PROFESSIONAL VEGANMELANGE ROOD
  • APOLLO PROFESSIONAL MARTINO TOPPING SAUS
  • 5 g APOLLO PROFESSIONAL PAPRIKA HONGAARS (EDELSUSS)

Bereiding

  1. Maal de VEGANMELANGE ROOD fijn in een magimix.
  2. Doe de veganmelange in een mengkom, voeg het PAPRIKA HONGAARS, het ijswater en de olie toe en meng goed tot een stevig deeg.
  3. Zet dit minimaal 2 uur in de koeling.
  4. Voeg aan het vegangehakt 300 gram MARTINO TOPPING SAUS toe en meng goed. Zet koud tot gebruik.

TIP: Lekker op een veganbroodje, blinis of toast. Ook lekker als voorgerecht met APOLLO KAPPERTJES, uitjes en APOLLO PROFESSIONAL AMSTERDAMSE UITJES SALSA.